Temetkezés Dány

Temetkezés Dány

Szolgáltatásomat egyéni vállalkozóként kezdtem 1991-ben Jelenlegi cégformánk 2013-ban alakult ki. Rendelkezem a jogszabályoknak megfelelő a szolgáltatás végzéséhez szükséges papírokkal és végzettséggel.

Vállalkozásunk elsősorban Dány és a környező települések területén, valamint Úriban és Bénye településeken vállal temetkezési szolgáltatást, de megkeresés esetén az az ország bármely pontján vállalunk megbízást.

Az adott terület temetkezési hagyományain alapuló szokások betartásával végzem munkámat és alkalmazkodom a helyi lehetőségekhez. Alkalmazottaink felkészültek, munkájukban megbízhatóak. Évek óta üzemeltetjük a Dányi temető és a ravatalozót.

A múlt tapasztalataiból tanulva igyekszünk a mai kor igényeinek megfelelni, és az ügyfelek maximális kiszolgálására törekedni. Elsődleges célunk a nehéz órákban a család segítése és az elvesztett hozzátartozó emlékéhez méltó végtisztesség megadása a család és az elhunyt végakarata szerint.

A temetési és halottszállítási szolgáltatások felvétele irodánkban az erre a célra elkülönített tárgyalóban történik, ahol Ügyfeleink a kellékek széles skálájából választhatnak kulturált körülmények között. Foglalkozunk fejkövek forgalmazásával is.

Elsődleges szempontom a személyes kapcsolat kialakítása, ezért kérem minden kérdésével forduljon hozzám vagy kollégáimhoz, hogy teljes körű felvilágosítást adhassunk.

Baráth Miklós

2118. Dány, Szabadság u. 14.

Úri, Bénye

Telefon: 06 28/464-863
24 órás ügyelet: 06 20/ 9 822-231

http://www.barathtemetkezes.hu/

Van véleményed a cégről

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .