Biztonságtechnika, Budapest

Magyar Biztonságtechnikai Kft

Megosztás

A Magyar Biztonságtechnikai Kft. az Irodaelektronika Bt.-ből nőtte ki magát. A vállalkozás magja immár tíz éves. Cégünk biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elkötelezettség

Teljes mértékben magyar tulajdonú cég vagyunk, ezért kiemelten kezeljük a magyar gyártókat és termékeket.

Széles választék

Hatalmas bemutatótermünkben készülékeinket működés közben is meg lehet tekinteni. Elengedhetetlen feltétel, hogy a biztonságtechnikai piacon a lehető legtöbb termékkel jelen legyünk és vásárlóink minden biztonságtechnikai terméket megtalálhassanak nálunk.

Folyamatos fejlődés

Webáruházunkat folyamatosan a vásárlóink igényeinek megfelelően fejlesztjük, hogy mindenki számára gyorsan és pontosan elérhetőek legyenek szolgáltatásaink. Itt mindenki kedvére válogathat és reméljük, megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

Szakértelem

Cégünk területenként egy szakembert jelölt ki, hogy Ön a legmegfelelőbb terméket, rendszert kapja. Rendelkezünk természetesen olyan telepítőkkel is, akik megfelelő felkészültséggel és megfelelő bizonyítványokkal rendelkeznek. Biztonságtechnikánál a legfontosabb az, hogy a telepített rendszer megbízhatóan működjön. Különféle referenciákkal rendelkezünk: Parlament, Főügyészség, iskolák, irodák, irodaházak, üzletek, családi házak.

Szakmai segítség

Mivel a biztonságtechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése nagyon összetett feladat, sokaknak lehet szüksége segítségre. Üzletünknek minden területre van szakembere, aki segíteni tud, ha műszaki probléma merül fel, vagy nem tudja, hogy melyik termék lenne az igényeinek legmegfelelőbb. Ennek a legjobb módja, ha kollégáinktól ingyenes visszahívást kér.

Üzletünkről

Magyarország legnagyobb kínálatát nyújtó biztonságtechnikai áruháza és bemutatóterme vagyunk.
Üzletünk kis- és nagykereskedés, így szakemberinek a telepítőknek és a végfelhasználóknak is megfelelő segítséget tudnak nyújtani.
Bemutatótermünkben a legnagyobb gyártók kamerái, kaputelefonjai és riasztói próbálhatóak ki működés közben.

Cégnév: Magyar Biztonságtechnikai Kft.
Székhely: 1114 Budapest, Bocskai út 13.

Web: https://biztonsagabc.hu/

További cégek
Zsaludek Biztonságtechnika

Biztonságtechnikai berendezések Riasztók Kamera rendszerek  Beléptetők  Kapu automatikák  Tűzjelzők  Kaputelefonok  Mobilról vezérelhető rendszerek Tervezése, telepítése, karbantartása, javítása  Ingyenes felmérés és Érdekel

Florcontroll – Service Kft.

Flórek János vagyok a Florcontroll – Service Kft. tulajdonosa Szolgáltatásunk a biztonság területén nem mai keletű. Helyszín és rendezvénybiztosítással, távfelügyelettel, Érdekel

Épületautomatizálás

Cégünk elsősorban kis- és középvállalatok, valamint magánszemélyek részére végez informatikai, biztonságtechnikai, valamint információ-biztonsági kereskedelmi- és szolgáltatói tevékenységet. Napjainkban ezek a területek egyre fontosabbá válnak Érdekel

Gépjárművédelem

A Blue 16 M100 autóriasztó nem egy szokványos autóriasztó. Egy átlagos autóriasztó áráért, tudásában és szolgáltatásaiban többet nyújt, mint más Érdekel

Írja meg véleményét

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments