Gépgyártás

Egyedi, speciális gépeket tervezése és gyártása

Megosztás

 

A Deák Delta Kft. 1997-ben, belföldi magánszemélyek által alapított ipari, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás.

Cégünk fő profiljába tartozik minden olyan elektronikai és gépipari- technológiai fejlesztés az energetika, kábelipar, kohászat és gépgyártás területén, amely célorientált, gyors megoldásokat kíván, és kivitelezéséhez magasan képzett mérnöki fejlesztő, tervező, valamint szakipari kivitelező tapasztalat szükséges.

Ipari termelő berendezések és gépsorok felújítása és korszerűsítése mellett kiemelt feladatunk a speciális kábelipari és egyedi gépipari technológiai fejlesztési munkák kivitelezése, de mára speciális, automatizált ipari berendezések fejlesztésére, tervezésére és gyártására, valamint prototípusok készítésére is berendezkedtünk.

Egyedi, speciális gépeket tervezünk és gyártunk az Új Széchenyi Terv keretében megnyert pályázattal kivitelezett ipari csarnokunkban.

Szakembereink számos egyedi gépipari berendezést és technológiát fejlesztettek ki a kábelipar és a kohászat területén, melyek közül fontosabbak a kábelipari extrúderek, hevederes és hernyós kihúzó berendezések, kötegelő sodrógép, hőkezelő kemence.

Deák Delta Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6636 Mártély, Tiszai u. 12.

Web: http://www.deakdelta.hu

További cégek
Kőipari gépgyártás Szerencs

Több mint 30 éve esztergályosként dolgozom. Iskoláim elvégzése után számos nagyobb cégnél is voltam alkalmazásban. Ezek közül talán a két Érdekel

Gépgyártás Budapest – Gravitás 2000 Gépipari Kft.

Tevékenységünk felöleli az ötletfeltárástól a tervezésen, gyártáson át az üzembe helyezésig tartó teljes folyamatot. A Gravitás 2000 Gépipari Kft. magas Érdekel

Gépgyártás rövid határidővel

Rövid határidővel, a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek is eleget tevő egyedi gépeket készítő gépgyártó vagyunk. A géptervezés és egyedi Érdekel

Írja meg véleményét

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments